Brugte biler til salg​ lige her på siden

Drømmer du om at få en ny bil? Hvorfor så ikke købe en brugt og spare gode penge? Hos Brandsen Biler har vi et stort udvalg af brugte biler til salg for enhver smag. Vi har stor erfaring inden for faget, så vi kan tilbyde professionel rådgivning på mange områder. Vi er beliggende i Randers, men servicerer også gerne kunder fra Bjerringbro, Hobro eller andre omkringliggende byer.

Det er ingen hemmelighed, at det typisk er en dyr fornøjelse at investere i en ny bil. Derfor kan det godt betale sig at kigge efter brugte biler, da du således har mulighed for at spare mange penge. Vi forhandler et bredt udvalg af gode og billige brugte biler, som alle har en masse gode kilometer tilbage i sig.

Er der garanti på brugte biler?

Når du køber en brugt bil her hos os, garanterer vi, at den er nysynet på dagen. Derudover får du en fejlfri brugtbilsattest som også er lavet på salgsdagen.​

Dette er et punkt, hvor vi adskiller os fra andre, som tilbyder salg af brugte biler. Garantien varierer fra bil til bil.

Vi har et større udvalg af brugte biler til salg, som typisk ligger mellem 15.000-30.000 kroner. Hos os er du garanteret en god pris hver gang, uanset hvilken bilmodel du investerer i. Alle brugte biler kan købes med 0 kr. i udbetaling med afvikling tilpasset din økonomi. Vi har kun én betingelse. Du må ikke være i RKI.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af brugte biler til salg, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi har altid et godt tilbud klar til dig.

Du kan ringe til os på telefon 28 92 45 00 eller sende en e-mail til brandsenbiler@gmail.com, så vender vi straks tilbage.​

Brugte biler til salg i Randers​

Se vores brugte biler på Bilbasens hjemmeside eller på vores profil på DBA.

Skriv til Brandsen Biler

Skal bilen en tur på værksted, er du på udkig efter en ny brugt bil eller ønsker du at leje en bil? Så skriv til os, og vi vender retur snarest muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​På udkig efter en billig brugt bil?

Hos os vil du altid kunne se et stort udvalg af brugte biler i prisklassen 15-30.000.

Alle biler er på salgsdagen kontrolleret af Applus, som sikrer at du modtager en fejlfri bil. Din garanti for en tryg bilhandel.

Adresse

​Brandsen Biler v/Steen Brandsen

Frederiksdalvej 2A

8940 Randers SV

​​

CVR: 10057582

brandsenbiler@gmail.com

​Info om biludlejning

Hos Brandsen Biler kan du leje en bil billigt over en længere periode. Vores priser starter fra kun 83 kr. i døgnet.

Se udlejningsbiler

Ring til Brandsen Biler

28 92 45 00

Værkstedets åbningstider

Alle hverdage fra 09.00 - 17.00​