Brugte biler i Randers

Drømmer du om at få en ny bil? Hvorfor så ikke købe en der er brugt og spare gode penge? Hos Brandsen Biler har vi et stort udvalg af biler som er brugte til salg for enhver smag. Vi har stor erfaring inden for faget, så vi kan tilbyde professionel rådgivning på mange områder. Vi er beliggende i Randers, men servicerer også gerne kunder fra Bjerringbro, Hobro eller andre omkringliggende byer.

Det er ingen hemmelighed, at det typisk er en dyr fornøjelse at investere i en ny bil. Derfor kan det godt betale sig at kigge efter en brug bil, da du således har mulighed for at spare mange penge. Vi forhandler et bredt udvalg af gode og billige brugte biler, som alle har en masse gode kilometer tilbage i sig.

Er der garanti?

Når du køber en brugt bil her hos os, garanterer vi, at den er nysynet på dagen. Derudover får du en fejlfri brugtbilsattest som også er lavet på salgsdagen.​

Dette er et punkt, hvor vi adskiller os fra andre, som tilbyder salg af brugte biler. Garantien varierer fra bil til bil.

Vi har et større udvalg af biler til salg, som typisk ligger mellem 15.000-50.000 kroner. Hos os er du garanteret en god pris hver gang, uanset hvilken bilmodel du investerer i. Alle brugte biler kan købes med 0 kr. i udbetaling med afvikling tilpasset din økonomi. Vi har kun én betingelse. Du må ikke være i RKI.

Til salg i Randers​ og omkringliggende byer

Se vores udvalg  på Bilbasens hjemmeside eller vores profil på dba.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os