Om Brandsen Biler

Om Brandsen Biler

Drømmer du om at få en ny bil? Hvorfor så ikke købe en brugt og spare gode penge? Hos Brandsen Biler har vi et stort udvalg af brugte biler til salg for enhver smag. Vi har stor erfaring inden for faget, så vi kan tilbyde professionel rådgivning på mange områder. Vi er beliggende i Randers, men servicerer også gerne kunder fra Bjerringbro, Hobro eller andre omkringliggende byer.

​Det er ingen hemmelighed, at det typisk er en dyr fornøjelse at investere i en nyere bil. Derfor kan det godt betale sig at kigge efter gode brugte biler, da du således har mulighed for at spare mange penge. Hos Brandsen Biler har vi typisk 30-35 gode billige brugte biler på lager, som alle har en masse gode kilometer tilbage i sig – og så sparer du tilmed det dyre værditab, som uundgåeligt findes på biler over 100.000 kr.

 

Steen Brandsen

Steen Brandsen

Sælger og indehaver

Historie

Vi er en gammel veletableret bilforhandler, der har eksisteret siden 1982. Vi er placeret i Randers, hvorfra vi sætter en ære i at udbyde den bedst mulige service til vores kunder. Dette gælder både i forbindelse med salg, værksted og vejledning. Det betyder at du er altid er mere end velkommen til at kontakte os uanset baggrunden for din henvendelse. Vi tager meget gerne en hyggesnak omkring lige præcis dine bilønsker og hjælper dig altid af med din byttebil.

Inden jeg startede Brandsen Biler tilbragte jeg knap 40 år i Folkeskolen – skønt megen glæde ved arbejdet med børn og unge – besluttede jeg at det var noget tid til at prøve noget andet.

I dag ligger vi på Frederiksdalsvej 2A, hvor vi deler lokaler og udstilling med CARS by Hasager.